×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cameron Diaz over de rode loper

1.04.2014 -

Cameron Diaz, Kate Upton en Leslie Mann liepen dinsdagavond over de rode loper naar de Europese galapremière van de film The Other Woman. Voor bioscoop Tuschinski in Amsterdam hadden honderden mensen zich verzameld om een glimp op te vangen van de drie dames.


In The Other Woman komt Carly (Cameron Diaz) erachter dat haar vriend Mark haar bedriegt als ze bij toeval zijn vrouw Kate (Leslie Mann) ontmoet. Maar zij zijn niet zijn enige liefjes: Mark heeft nog een andere vrouw (Kate Upton). In het echte leven is Cameron gelukkig nog nooit bedrogen. ''Niet dat ik weet in ieder geval'', zegt de blonde actrice tegen BuzzE.

Kate Upton maakt in The Other Woman haar debuut als actrice. ''Ik ben met open armen ontvangen door Cameron en Leslie'', aldus het blonde fotomodel. Upton kreeg ook nog wat advies van haar collega's. ''Ik kreeg levensadvies en acteeradvies. Maar wat ik vooral van hen heb geleerd, is dat ze nog steeds zulke fantastische mensen zijn. Ze zijn nog steeds zo bescheiden. Ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik met ze mocht werken.''

Upton wil in de toekomst graag vaker acteren. ''Ik vond het heel erg leuk. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de opnames van deze comedy.''

Bekend Nederland kwam dinsdagavondook massaal  naar de première van de film The Other Woman. Zo liepen onder anderen Tanja Jess, Mari van der Ven, Toprak Yalciner, Jörgen Raymann, Bastiaan van Schaik en Fajah Lourens over de rode loper.

''Ik ben een fan van Cameron Diaz. Ze is leuk, ze is mooi en ze is gek'', legt Mari van der Ven uit over zijn aanwezigheid. Jörgen Raymann is gewoon dol op chickflicks in het algemeen.

In de film worden hoofdrolspelers Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton bedrogen door dezelfde man. Samen nemen ze wraak. Gelukkig is Toprak Yalciner nooit 'de andere vrouw' geweest. Maar mocht ze ooit bedrogen worden dan zal het er niet vriendelijk aan toe gaan. ''Ik ben wel in staat om iemand de 'cold shoulder' te geven'', aldus de GTST-actrice, die toegaf een filmrol in de toekomst ook wel te zien zitten. ''Een serieuzere film zal beter bij mij passen. Een comedy ook wel, maar… Ik ben wel grappig, maar ik kan niet zomaar grappig doen.''

Tanja Jess geeft toe weleens bedrogen te zijn door een vorige liefde. Maar de actrice weet ook wat het is om de 'andere vrouw' te zijn. ''Ja, in het verleden is dat gebeurd.'' Maar als haar man Charly Luske vreemdgaat, zijn de rapen gaar. ''Ik zou sowieso eerst mijn man een klap verkopen, en dan…'', aldus een lachende Tanja.