×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Caitlyn Jenner heeft geslachtsoperatie ondergaan’

11.04.2017 -

Caitlyn Jenner is afgelopen januari onder het mes gegaan voor een geslachtsverandering. Dat schrijft de realityster volgens Radar Online in haar autobiografie, die later deze maand uitkomt.


De site claimt een deel van het boek in handen te hebben. Daarin zou Caitlyn schrijven: 'Ik wilde gewoon de juiste lichaamsdelen hebben. Ik werd er zo moe van dat ding altijd weg te moeten stoppen.' Ook zou ze in The Secrets Of My Life vertellen dat ze het zat is dat iedereen naar haar genitaliën vraagt. 'Dus nu kunnen jullie stoppen ernaar te staren. Jullie willen het weten, nu weten jullie het. Dit is de eerste en laatste keer dat ik erover zal praten.'

Caitlyn schreef het boek met Buzz Bissinger, die ook haar verhaal optekende voor Vanity Fair toen ze twee jaar geleden bekendmaakte voortaan als vrouw door het leven te gaan. De realityster en voormalig atleet kreeg volgens Yahoo een voorschot van bijna 4 miljoen euro voor haar autobiografie.