×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cabaretiers zamelen geld in op Lachspierbal

27.07.2017 -

abaretier Ronald Snijders staat op 14 september met collega's Mike Boddé, Dolf Jansen, Niels van der Laan & Jeroen Woe en Pieter Jouke in het Amsterdamse theater Carré voor de benefietvoorstelling Het lachspierbal. De opbrengst van de show is bestemd voor onderzoek naar de spierziekte FSHD.


De voorstelling volgt op een ervaring van Snijders, die op 30 mei in de Goudse Schouwburg speelde voor een volle zaal waar niet gelachen werd. Het bleek te gaan om een actie van de Stichting FSHD, die hiermee aandacht wilde vragen voor deze spierziekte die eerst de spieren in het gezicht aantast. Daardoor verliezen mensen hun gezichtsuitdrukking en dus ook hun lach. De komiek zet zich sinds deze avond in voor de stichting als ambassadeur.

Het Lachspierbal laat zowel nieuw als bestaand werk zien van de cabaretiers. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.