×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Buurman Kathy Griffin krijgt contactverbod

26.09.2017 -

Kathy Griffin is verzeild geraakt in een flinke burenruzie. De onenigheid dreigt volgens de 56-jarige comédienne uit de hand te lopen en ze heeft de rechter gevraagd haar buurman Jeff Mezger een contactverbod op te leggen.


De burenruzie woedt al een tijdje, zo blijkt uit documenten in handen van website TMZ. Zo beklaagde Griffin zich eerder over de harde muziek van haar buurman en beschuldigt ze Mezger ervan afval in haar tuin te dumpen.

Op 16 september loopt de onenigheid verder uit de hand en vindt er een woordenwisseling plaats tussen Mezger en de vriend van Griffin, Randy Bick. 'Hey Randy, krijg de kolere… je zit vast aan een kale lesbienne die problemen heeft met Donald Trump', zegt Mezger op een bandopname van de ruzie.

De rechter heeft inmiddels het verzoek van Griffin ingewilligd en buurman Mezger moet tenminste op 90 meter afstand blijven van de actrice en haar vriend.