×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bruiloft staat bovenaan agenda Justin Bieber

30.07.2018 -

Justin Bieber heeft na het uitbrengen van het nummer No Brainer nog maar één ding in zijn agenda: zijn huwelijksdag. Justin ging begin deze maand op zijn knieën voor Hailey Baldwin. Wanneer de twee voor het altaar staan, is niet bekend.


Wel is duidelijk dat muziek voorlopig op de tweede plaats staat voor Justin. 'Wat nu? Ik ga trouwen!', riep de 24-jarige Canadese zanger naar TMZ toen hem werd gevraagd naar zijn toekomstplannen. Daarmee bevestigde Justin zijn verloving met Hailey voor het eerst op camera. Eerder liet hij via Instagram al weten in het huwelijksbootje te stappen met de 21-jarige dochter van acteur Stephen Baldwin, de 'liefde van mijn leven'.

Een ingewijde beweerde vorige week nog dat Justin en Hailey geen haast hebben. 'Ze genieten nu van hun verloving', zei de bron tegen Entertainment Tonight. De ingewijde wist ook te vertellen dat Justin en Hailey 'geen groot Hollywood-huwelijk met toeters en bellen' willen.