×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bruce Willis koopt miljoenenvilla in LA

Bruce Willis koopt miljoenenvilla in LA
1.03.2019 -

Bruce Willis en zijn vrouw Emma Heming hebben hun appartement in New York verkocht en verkassen naar de westkust van Amerika. Daar kocht het stel een villa met alles erop en eraan voor 9 miljoen euro.


Bruce en Emma worden de bewoners van een pand gelegen in de wijk Brentwood. Hun huis telt 7 slaapkamers, 5 badkamers, een binnen-en buiten zwembad, een sauna, steamroom, bioscoop, gym, yoga studio en een professionele chef’s keuken. Dit alles is allemaal te bereiken met de lift die ingebouwd is in de villa, meldt TMZ.

Het koppel wilde al langere tijd terug verhuizen naar Los Angeles en zette daarom afgelopen jaar meerdere huizen te koop die ze aan de oostkust hebben.