×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bruce Springsteen was depressief

Bruce Springsteen was depressief
29.11.2018 -

Bruce Springsteen heeft twee keer een mentale inzinking gehad. Volgens The Boss zitten psychische problemen in zijn genen.


De vader van Bruce leed aan schizofrenie. 'In mijn familie moeten we daar alert voor zijn. Ik heb mijn kids in de gaten gehouden en met hen hebben we geluk gehad, maar dit zit al in mijn familie lang voor mijn vader,' vertelt de zanger in een interview met Esquire.

De zanger vertelt door de jaren heen met een aantal mentale problemen te hebben gekampt, die hij bestrijdt met medicatie. 'Ik slik verschillende pillen om mezelf in evenwicht te houden, anders ga ik flink schommelen en kan het uit de hand lopen.'

Zijn eerste depressie had Bruce toen hij 32 was, bij de tweede was hij in de zestig. 'Het kwam dicht genoeg in de buurt van echte mentale problemen om me te realiseren dat ik zelf ook niet helemaal in orde ben. Dat zit in mijn dna. Ik moest uiteindelijk toegeven dat ook ik zaken met me meedraag die me naar een hele duistere plek kunnen brengen.'