‘Broers Michael Jackson zijn hypocriet’

Debbie Rowe (55) ligt in de clinch met de broers van de overleden Michael Jackson, die zeggen dat Rowe haar kinderen vroeger heeft verlaten en dat ze er met het geld van Michael vandoor is gegaan. Rowe vindt de uitlatingen maar bespottelijk.

Bronnen dichtbij Rowe bevestigen aan TMZ dat ze de kritiek van onder meer Jermaine, Randy, Tito en Jackie Jackson al had zien aankomen toen ze naar buiten bracht dat ze voogdij wil over haar biologische kinderen Paris (16) en Prince (17). "De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet", aldus Rowe volgens TMZ.

De broers vinden dat Debbie het vroeger alleen te doen was om het geld van Michael, en dat ze haar kinderen in de steek heeft gelaten. Maar Debbie denkt dat de broers niet willen dat ze de torenhoge 'child support' van Michael, die nu nog naar oma Katherine Jackson (83) gaat, in handen krijgt.

Debbie, die ook graag voor Michaels zoon Blanket wil zorgen, blijft erbij dat ze haar kinderen nooit verlaten heeft. Michael zou haar constant hebben gebeld voor advies over de kinderen. Daarnaast beweert ze dat Katherine een goede vrouw is, maar veel te oud en te langzaam om te zorgen voor de kinderen. Rowe hoopt dat Blanket, Prince en Paris zo snel mogelijk naar haar ranch in Palmdale verhuizen.