Placeholder

Broer: ‘Mariah is een boosaardige heks’

Morgan Carey, de oudere broer van Mariah Carey, heeft hard uitgehaald naar de Amerikaanse zangeres. Volgens Morgan is zijn zus een boosaardige heks die alleen maar met zichzelf bezig is.

De voornaamste reden voor de uitspraken is de medische situatie van hun zus Alison Carey. Zij is een voormalige prostituee die hiv-positief is en geopereerd moet worden aan haar hersenen en rug. Mariah zou niet voor de behandeling van Alison willen betalen.

Morgan vindt dat kwalijk. "Zij geeft waarschijnlijk meer geld uit aan hondenvoer dan wat het zou kosten om goed voor haar zus te laten zorgen", zegt hij. "Je zus ligt op sterven en heeft het moeilijk. En wat doe jij? Je vindt jezelf fantastisch, maar je bent een heks."

Mariah zou ook op andere momenten niet klaarstaan voor haar familie. "Ik mailde haar dat mijn vrouw een miskraam had gehad, maar ik heb nooit een reactie gekregen", vertelt haar broer. "Typisch Mariah, want zij denkt nou eenmaal dat de wereld om haar draait."

The Sun heeft Mariah om een reactie gevraagd, maar een woordvoerder van de 45-jarige artieste wilde geen commentaar geven.