×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Broer Gordon zet juridische stappen door

Broer Gordon zet juridische stappen door
14.03.2018 -

Als het aan Johny Heukeroth ligt, komt er alsnog een procedure tegen Gordon. De broer van de presentator eist dat Gordon bepaalde passages in zijn biografie aanpast.


Onderling overleg leverde tot dusver niets op, zegt Johny's advocaat tegen RTL Boulevard. Vorige week leek een gang naar de rechter voor Gordon van de baan te zijn toen zijn zus Lydia van een kort geding afzag. Onder druk van een spoedprocedure dwong ze aanpassingen af in de derde druk van de biografie van Gordon. Het ging om een passage waarin de presentator beweert dat het hele gezin slachtoffer van seksueel misbruik zou zijn geweest.

Johny zou moeite hebben met het beeld dat Gordon schetst over hun ouders. Hij eist een rectificatie en een schadevergoeding.