×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britt Dekker reageert op geruchten eetstoornis

16.03.2018 -

Britt Dekker heeft haar fans moeten geruststellen nadat gisteren het bericht naar buiten kwam dat ze een eetstoornis heeft.


Volgens de blondine gaat het om een interview in Grazia dat een aantal maanden geleden werd afgenomen: 'Ik heb inmiddels een goede tussenweg gevonden', laat ze weten over haar eetpatroon. 'Overdag een wortel en fruit en in de avond een frietje met mayo'.

In oktober sprak Britt met een redacteur van Grazia openhartig over haar extreme eetgewoonten: 'Ik zag ineens elke dag al die modebloggers en modellen, maar dan ging ik zelf iets posten en leek het niet eens op hun selfies'. De onzekerheid sloeg toe en Britt leefde op een gegeven moment van niets meer dan een wortel, een sapje en een banaan per dag: 'Tot ik vorig jaar nog maar 46 kilo woog. Je kon mijn ribben tellen, maar zelf had ik niet echt door hoe dun ik was – ik dacht alleen maar: yes, nu sta ik een keer mooi op Instagram'.

Door hulp van haar vriend Max is Britt van haar eetstoornis afgekomen. Hij maakte haar duidelijk dat ouders niet willen dat hun kinderen kijken naar een presentatrice met een eetstoornis.

De blondine krijgt veel steun van haar fans. Velen zeggen haar een topper te vinden en vinden dat ze vooral niet moet veranderen: 'Je bent zo lekker jezelf', is een veel gelezen reactie.