×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britt Dekker herdenkt overleden vader

22.11.2017 -

De vader van Britt Dekker overleed vorige week na een verschrikkelijk ongeval op zijn werk. Vandaag herdenkt zij hem op haar Instagram.


'Als er parkeerplekken te kort zijn, de straten in de omstreken volgestroomd zijn en het crematorium te klein is, dan weet je: You made it! Als mens zijn een sport was, dan was mijn vader een topsporter. Beroemde voetballers die overlijden krijgen altijd een minuut applaus, maar als mens zijn voetbal was; dan was mijn vader Messi. Daarom kreeg ook hij gisteren een minuut lang applaus. Van alle belangrijke mensen in zijn leven', legt ze uit.  

Ze gaat een zware tijd tegemoet: 'Bedankt voor al jullie lieve berichten, dat doet me erg goed. Het wordt heel moeilijk en saai zonder mijn vader en ik zou er alles voor over hebben om 'gewoon' weer dit soort appjes van hem te mogen krijgen. En dan met volle blijdschap tegen hem te kunnen zeggen: 'Pap, tot zondag!'. Ik mis je nu al…', schrijft ze geëmotioneerd bij het bericht.