Britt Dekker

Britt Dekker ‘helemaal kapot’ na filmopnames

Acteren bevalt Britt Dekker goed, maar het kost haar wel bakken energie. Ze vertelt dat ze na een dag op de set ‘helemaal kapot is’.

Britt Dekker is vanaf deze week te zien in de paardenfilm Silverstar, de opvolger van Whitestar uit 2019. Daarin had ze een kleinere rol maar deze keer is haar aandeel in de film flink groter, vertelt de voormalig realityster in het AD, die daarom ‘heel veel acteerlessen’ nam.

Zo merkte ze dat een dagje in de huid van een ander kruipen behoorlijk zwaar is. ‘Als je leert acteren, dan leer je dat je het echt moet voelen. Dus als je boos bent, moet je die woede opwekken. En dat geldt ook voor verdriet en blijdschap. Eigenlijk moet ik dan weer even mezelf worden, want ik heb al die tijd iemand anders gespeeld.’

Naast Silverstar heeft Dekker nog een project in de pijplijn; ze maakte eerder deze maand per ongeluk bekend dat ze een klus heeft geboekt in een internationale televisieserie. ‘Ik kan er eigenlijk nog niks over vertellen, want dit mocht ik eigenlijk überhaupt al niet vertellen’, liet ze weten. Wel verklapte ze dat het ‘sowieso over paarden gaat’.