×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britt Dekker 13e op NK Dressuur

1.09.2018 -

Britt Dekker heeft haar droom mogen waarmaken op het NK Dressuur in Ermelo, en is daarbij in de finale op de dertiende plaats geëindigd.


Op Twitter geeft Britt aan heel erg trots te zijn op haar paard Eve. Ook zegt ze dat ze last had van een paar spanningsfoutjes. Toch is de presentatrice erg blij met haar prestatie. 'We hebben nog zoveel verbeterpunten!!! Goed vooruitzicht dus', laat ze weten.

Britt heeft nog lang geen genoeg van dressuur, liet ze deze week weten. 'Ik voel me 0,0 procent Anky van Grunsven, want die staat op eenzame hoogte', zei ze over haar grote voorbeeld. 'Maar ik weet dat Anky al over de dertig was toen ze nog op de OlympischeSpelen reed, dus we kunnen nog jaren oefenen. Daar ben ik nog niet in de buurt, maar je moet ergens beginnen.'