Britt breekt teen

Dikke pech voor Britt Dekker. De Sterren springen-finalist moet haar deelname van zaterdag bekopen met een gebroken kleine teen. "Shit! #doormidden. Nu rechtzetten en vasttapen. POEP" meldt de presentatrice op Twitter.

De blondine zag de bui al hangen. "Ik wil jullie allemaal mega bedanken voor het stemmen! Helaas zit ik nu in het ziekenhuis met een misschien gebroken teen", liet ze zaterdagavond na de halve finale al weten. Britt kwam daarin in de gevarenzone, maar dankzij een succesvolle herkansing in de jump-off staat de tv-persoonlijkheid toch in de laatste ronde. Melisa Schaufeli en haar verloofde Andy van der Meijde moesten wel het veld ruimen.

Niet tijdens, maar na de sprong in het diepe ging het fout bij Britt. "Ik maakte een vreugdedansje en toen haakte mijn teen achter een ijzeren paal. Die stond ineens naar RECHTS in plaats van recht vooruit.''

De finale van het SBS6-programma is komende zaterdag. De uitslag wordt voor 50 procent door de jury bepaald en voor 50 procent door de kijkers. Of de teen van Britt dan mogelijk roet in het eten gooit, is nog niet duidelijk.