Britney Spears 3

Britney Spears post naaktfoto’s

Britney Spears geniet samen met haar verloofde Sam Asghari van een zonnige vakantie in een tropisch oord en trakteerde haar volgers op sociale media op een aantal onthullende kiekjes. De zangeres postte meerdere foto’s waarop ze naakt te zien is en haar borsten en billen door een bloemetjes-emoji worden afgeschermd.

Hoewel veel fans zeggen blij voor haar te zijn, zet een aantal andere fans een kritische kanttekening. Britney Spears zou de foto’s behoorlijk gephotoshopt hebben, wat resulteert in een totaal vervormde badkuip waar ze voor poseert. ‘Britney, je bent vrij en ik snap helemaal dat je je letterlijk bloot wilt geven maar een kleine cursus photoshop zou niet verkeerd zijn. Dit is zo overduidelijk, het neemt alle glorie van je moment weg,’ reageert een volger. Een ander zegt: ‘Oef….dit is echt heel slecht gedaan. En waarom? Dit is toch helemaal niet nodig, je bent prachtig zoals je bent. Ga van je vrijheid genieten en maak je geen zorgen om je lichaam, wij houden van je.’

De zangeres liet in een andere post weten, waarin ze een vakantiefilmpje plaatste, dat ze de uitspraak van de rechter nog steeds aan het vieren is. Ze is samen met Sam te zien op een boot en topless zwemmend in de Stille Oceaan. Waar ze zich precies bevindt is niet bekend.