Britney Spears op de goede weg

Britney Spears werd onlangs gespot, terwijl ze een groepje van zes kinderen, in de leeftijdscategorie 4 tot 7 jaar, een dansles van een uur gaf.

“De les was fantastisch”, aldus de directeur van de dansstudio waar de les plaatsvond.

De zangeres, die momenteel middenin het gevecht om de voogdij van haar twee zoontjes Preston en Jayden zit, zag er sinds tijden weer vrolijk en ontspannen uit. Als een volleerd danslerares bracht ze haar klas een aantal dansroutines op oude klassiekers als “True Blue”, “Material Girl” en “Holiday”, van haar grote voorbeeld Madonna, bij.  Daarnaast mochten de kinderen ook improviseren van de popprinses, die gekleed ging in een blauwe top en een rood broekje. Op deze manier konden ze de zangeres laten zien wat ze zelf zoal in huis hadden qua beweging en danstechnieken.

Aan het einde van de les verzamelde de groep zich in een kring en deed Britney alsof ze een trein was, waarna al de kinderen haar volgden. Volgens een insider was Brit erg goed in de omgang met de kinderen uit haar groep en had iedereen de tijd van zijn leven. Toen de les was afgelopen kreeg Britney een knuffel van al haar leerlingen en ging het merendeel op huis aan.

Naar verluid heeft het lesgeven Britney zoveel goed gedaan dat erover wordt gesproken de zangeres een vaste groep van 20 kinderen toe te wijzen, die ze wekelijks dansles kan geven. “ze is erg gefocust op het terugkrijgen van haar oude leven dus daarom richt ze haar energie nu op dansen”, aldus een goede bekende van de zangeres.