Britney Spears 2

Britney Spears: ‘Ik ben in de zevende hemel’

Britney Spears heeft voor het eerst sinds de uitspraak van de rechter gereageerd via sociale media. De zangeres plaatste een video op Instagram waarin te zien is dat ze een vliegtuig bestuurt, met daarbij de tekst: ‘Ik ben in de zevende hemel!!’

Britney Spears zegt dat het de eerste keer is dat ze achter de stuurknuppel van een vliegtuig mocht zitten en het doodeng vond. De beelden lijken te dateren van een vakantie die de zangeres heeft gemaakt, gezien de turquoise zee en de palmbomen langs een strand. Ze beloofde haar fans op een later moment nieuwere foto’s te plaatsen.

Daarna scheef Britney een merkwaardige tekst: ‘Ik breng het schip naar huis JL…’. Fans vermoeden dat ze daarmee direct verwijst naar haar jongere zusje Jamie Lynn, die gisteren een aantal foto’s op Instagram postte van haar dochter’s softbal kampioenschap en daarbij schreef: ‘Een heerlijk weekend met deze groep meiden die het schip mee naar huis hebben genomen.’ Britneys fans verdenken Jamie Lynn ervan ook schuldig te zijn aan de situatie waarin haar oudere zus zich jarenlang bevond. Zo zou ze te weinig voor haar gedaan hebben en bovendien van Britney geprofiteerd hebben.