×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britney Spears heeft soms twijfels over carrière

16.09.2016 -

Britney Spears probeert niet te veel stil te staan bij haar inmiddels jarenlange succes in de muziekindustrie. Toch twijfelt de zangeres nog wel eens aan waar ze mee bezig is.


'Dat denk ik: waarom doe ik dit? Ik had lerares kunnen zijn', zegt ze tegen het Britse muziektijdschrift NME. 

Op dat soort momenten put Britney regelmatig inspiratie uit haar collega-artiesten. 'Ik hou van wat ik doe en ik denk dat dat helpt wanneer ik optreed. En andere artiesten dit soort dingen zien doen, inspireert mij ook om verder te gaan', aldus de zangeres. 'Dan denk ik: die mensen doen dat al zo lang en weten waarschijnlijk niet anders, dus zal het wel zo moeten zijn.'

Britney is inmiddels alweer achttien jaar actief in de muziekwereld. In 1998 brak ze door met haar debuutsingle Baby One More Time. Vorige maand kwam haar negende studioalbum Glory uit.