Bridget Maasland is zwanger

Presentatrice Bridget Maasland is in verwachting. Dit liet de blondine maandag in de radioshow van Ruud de Wild op Q Music weten.

“Ik heb al echt een buikje ook, ik kan het niet meer ontkennen”, vertelt ze lachend. Het zal het eerste kindje worden voor Bridget en haar vriend Pepijn. De zwangerschap van Maasland en haar vriend was niet gepland, maar nu het zover is kan het duo hun geluk niet op. “Het kan zomaar nog twee jaar duren. Als het toch gebeurt, is het ontzettend welkom en krijgt het een warm nest”, aldus de 33-jarige moeder in spé vorig jaar in een interview met het blad Televizier.

Pepijn en zijn moeder Theresa van de puppies zijn al acht jaar samen, toch is het paar nog niet getrouwd. “Ik vind het wel leuk om ooit te trouwen, maar ik ben dan wel weer zo iemand die het niet leuk vindt om zwanger te trouwen”, zei Bridget in de ochtendshow. Haar vriend Pepijn deed in september vorig jaar tijdens de bruiloft van Ruud de Wild wel een huwelijksaanzoek aan zijn vriendin, maar dat bleek achteraf een grap te zijn. Nou alle gekheid op een stokje Pepijn, achter elke grap schuilt een kern van waarheid. En trouwen doe je niet alleen, dus op één knie dan maar!