Bridget Maasland is mama

Bridget is zaterdag bevallen van een zoontje. De kleine heet Mees en is kerngezond. De zwangerschap is goed verlopen, maar aan het einde ging het niet zonder slag of stoot...

Bridget Maasland heeft een aantal spannende dagen achter de rug. Maarnu ze haar zaterdag geboren zoontje Mees gezond en wel in de armenhoudt, lijkt dat allemaal vergeten. Want afgelopen week werd de33-jarige presentatrice met spoed in het ziekenhuis opgenomen met eenzwangerschapsvergiftiging. En dat na een zwangerschap die zonderproblemen verliep en waarbij Bridget zelfs nauwelijks misselijk was.

De presentatrice, die in haar programma Hoe Word Ik Een Mama InAmsterdam-Zuid? alle ins en outs over haar zwangerschap uit de doekendoet, had eigenlijk thuis willen bevallen. Door de complicaties zat dater echter niet in. Uiteindelijk werd haar zoontje Mees, die voluit naarde namen Mees Kingston luistert, twee weken te vroeg geboren.

Bridget en haar vriend Pepijn vinden de geboorte van Mees het mooistecadeau dat ze ooit hebben gekregen. “Bij de geboorte woog hij 3610 gramen het is echt een prachtventje,” aldus Bridget.