×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget Maasland betrokken bij ernstig auto-ongeluk

14.02.2018 -

Bridget Maasland wordt achtervolgd door autodrama’s, waarvan de meest recente de grootste impact op haar leven had: ze belandde in het ziekenhuis nadat ze van een andere automobilist geen voorrang had gekregen. Deze reed in volle vaart tegen de linkerkant van de auto van de RTL-ster.


Onlangs moest Bridget volgens omstanders urenlang 'lijkbleek' allerlei onderzoeken ondergaan, nadat zij betrokken was geraakt bij een botsing met meerdere voertuigen. Navraag bij de Amsterdamse politie leert dat er inderdaad een flinke aanrijding heeft plaatsgevonden, die gemakkelijk veel dramatischer had kunnen aflopen voor Bridget. De blonde presentatrice kreeg geen voorrang van een weggebruiker die van links met volle vaart op haar gloednieuwe BMW-mini inreed, precies ter hoogte van de bestuurdersplek. Door de enorme impact schoot de auto van Bridget naar rechts, waardoor zij op haar beurt de auto raakte die naast haar reed en die daardoor van de weg in het water dreigde te belanden.

De paniek bij alle bestuurders moet enorm zijn geweest. Maar toen alle auto’s tot stilstand waren gekomen, bleek er in eerste instantie vooral veel blikschade te zijn. Vooral Bridget’s auto moet er heftig hebben uitgezien, aangezien die aan twee kanten geraakt was. Dat de RTL Boulevard-presentatrice zonder kleurscheuren uit haar bolide kon stappen, zou volgens de politie een wonder zijn. 'Het is sowieso een gevaarlijk punt waar wel vaker wat gebeurt. En die Mini is maar een klein autootje, daar blijft na zo’n dubbele aanrijding maar weinig van over. Als je dan niks hebt, heb je echt een engeltje op je schouder gehad', aldus de medewerker.

De schrik zat er in ieder geval goed in. De blondine moet dan ook opgelucht zijn geweest toen na meerdere ziekenhuisonderzoeken bleek dat zij geen gevolgen had overgehouden aan het onfortuinlijke moment. Gelukkig maar, want sinds augustus heeft ze weer een heel gelukkig privéleven met haar zoon Mees en haar 14 jaar jongere vriend Bram, met wie ze alleen maar gelukkiger lijkt te worden. De blijdschap dat Bridget er, behalve autoschade, niets aan overhield, was dan ook groot.