Bridget Maasland

Bridget Maasland: ‘André heeft mij vorig jaar ook ten huwelijk gevraagd’

Bridget was vanmorgen telefonisch te gast bij Frank Dane op Radio 538. Daar reageerde ze voor het eerst op de verloving van André en Monique. ‘Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen’, grapte ze over het aanzoek. Haar reactie schoot bij sommigen echter in het verkeerde keelgat.

Op Instagram noemen een aantal mensen haar ‘jaloers’ en ‘afgelikte boterham’. Bridget laat het er niet bij zitten en besluit te reageren. ‘Ik ben niet jaloers. Ik zeg nooit wat maar ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst’, schrijft ze. Een ander wenst haar beterschap, omdat ‘jaloezie een ziekte begint te worden’. Daarop reageert Bridget: ‘Dat heb ik zeker gedaan nadat ik ten huwelijk ben gevraagd vorig jaar kerst en daarna ben ingeruild. Het gaat heel goed met mij daarom kan ik er ook een grap over maken wanneer er naar wordt gevraagd.’ Aan RTL Boulevard bevestigt Bridget nu dat ze destijds ‘ja’ heeft gezegd tegen André.

Thumbnail Aa1ceb13 6186 4c96 9bac 1e12566cc24e

Een goed ingevoerde bron liet begin februari aan Weekend weten dat Bridget zich al aan het oriënteren was op trouwjurken: ‘Volgens mij móet er nog dit jaar getrouwd worden, bij voorkeur in augustus.’ Het zou de tweede keer worden dat Bridget het jawoord aan iemand zou geven. In de zomer van 2009 beloofde zij de vader van haar zoon Mees in Las Vegas ook al eeuwige trouw. ‘Het zou mij niets verbazen als zij met André ook weer in Vegas trouwt’, aldus de bron.

Curaçao

Het is echter nooit tot een bruiloft gekomen. Op 17 februari werd bekend dat André en Bridget een punt achter hun relatie hebben gezet. Het stel was toen net terug van een vakantie op Curaçao, waar Monique ook verbleef met haar zoontje. Later bleek dat de vonk tussen André en Monique dáár, op het zonnige eiland, weer is overgesprongen.