×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget en nieuwe liefde vrijend op het strand

30.08.2017 -

Bridget Maasland (42) is weer verliefd. De RTL Boulevard-verslaggeefster is als een blok gevallen voor de 14 jaar jongere Bram Plattel. Afgelopen weekend was de blondine met haar nieuwe liefde op Ibiza en daar maakte zij het nieuws zelf wereldkundig door een foto van zichzelf met Bram te plaatsen met de tekst: ’Ik hou van hem, en hij van mij.’ In Weekend de foto's die getuigen van hun liefdesvakantie.


Vrienden van het stel laten Weekend weten dat Bridget haar nieuwe vriend begin augustus heeft leren kennen op de Gay Pride in Amsterdam. De liefde zou dus nog zéér pril zijn. ’Die twee zagen elkaar en het was echt liefde op het eerste gezicht. Ze stonden samen op een boot met vrienden en daar sprong de vonk over. Te midden van al het feestgedruis hadden zij alleen maar oog voor elkaar.’ In de nieuwe editie van Weekend alle foto's en het hele verhaal!