×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brand in restaurant topkok Ron Blaauw

15.06.2018 -

In de Ron Gastrobar in Amsterdam, het restaurant van topkok Ron Blaauw, heeft een brand gewoed. De vlam sloeg tijdens het koken in de afzuiginstallatie, liet de brandweer weten. Het restaurant, dat een Michelinster heeft, was gesloten op het moment dat de brand uitbrak. De ongeveer vijftien medewerkers konden ongedeerd naar buiten.


Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn vier personen uit voorzorg nagekeken door ambulancepersoneel.

De brandweer kreeg even na 11.00 uur een melding en inmiddels is het vuur geblust. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van de brand, die korte tijd uitslaand was. Volgens de zegsman is sprake van een 'behoorlijke schade'. Een expert is onderweg om hiernaar te kijken. Het is niet bekend wanneer het restaurant weer open kan.