×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brad Pitt veroorzaakt kettingbotsing

8.02.2018 -

Brad Pitt heeft maandag een botsing in Los Angeles veroorzaakt, waarbij meerdere auto's betrokken waren. De acteur bleef ongedeerd, evenals de inzittenden van andere auto's.


Brad reed met zijn Tesla in op een kleine zilveren Nissan, die daardoor tegen de voorliggende Kia-truck botste, meldt Radar Online. Nadat iedereen van de eerste schrik bekomen was, vulden de drie chauffeurs gezamenlijk het schadeformulier in en bekeken ze de schade.

Inmiddels stroomden de paparazzi toe om foto's te maken van de acteur en 'het plaats delict'. Brad bleef er kalm onder en handelde de zaak netjes af. Daarna keerde hij huiswaarts richting de wijk Los Feliz, waar hij woont.