×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Brad Pitt smeekte Angelina Jolie te wachten met scheiding’

22.09.2016 -

Brad Pitt smeekte Angelina Jolie nog geen scheiding aan te vragen en te werken aan een breuk die makkelijker te behappen zou zijn voor hun zes kinderen.


Het huwelijk van de 52-jarige Brad en de 41-jarige Angelina verkeerde volgens de bronnen al langer in zwaar weer. Vorige week gaf de actrice aan te willen scheiden, naar verluidt nadat Brad een van hun zes kinderen agressief had bejegend. “Ze ging zitten, praatte met Brad en stelde voor samen een scheidingsaanvraag in te dienen”, weet een ingewijde. “Ze zei: dit is wat ik graag wil. Ze legde alles uit. Angelina deed wat volgens haar nodig was.”

Brad was ‘kapot’ toen hij hoorde dat Angelina bij hem weg wil. Twee dagen na het gesprek vroeg ze de scheiding aan, als reden gaf ze ‘onoverbrugbare verschillen’ op. “Hij drukte haar op het hart dit zonder al te veel tamtam te regelen, niet om het huwelijk te redden, maar vanwege hun kinderen. Maar dat werd genegeerd.”

De acteur was volgens de bronnen al in therapie ‘om dingen te verbeteren’ en zou zijn aanstaande ex-vrouw hebben gesmeekt ‘op de pauzeknop te drukken’. Brad had de zes kinderen meer tijd willen gunnen om zich voor te bereiden op de moeilijke tijd. “Hij was bereid om alles te doen en alles te veranderen om de breuk makkelijker te maken voor hen.”

Brad en Angelina zijn het niet eens over de toekomst van hun kroost. Angelina ziet niets in co-ouderschap en wil dat de kinderen bij haar blijven wonen, Brad zou een bezoekregeling krijgen. Dat ziet de acteur totaal niet zitten, hij wil wel co-ouderschap.

Inmiddels onderzoeken de politie van Los Angeles en de kinderbescherming of Brad zich schuldig heeft gemaakt aan kindermishandeling. Dat bevestigen bronnen tegen People en TMZ. De acteur zou vorige week dronken zijn geweest en zeker een van de kinderen verbaal en fysiek hebben mishandeld. Dat zou voor Angelina de druppel zijn geweest, een dag later verliet ze Brad.