×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Brad Pitt klaar met beroemde vrouwen’

‘Brad Pitt klaar met beroemde vrouwen’
29.10.2018 -

De mislukte huwelijken met zijn twee ex-vrouwen Jennifer Aniston en Angelina Jolie zouden Brad Pitt ertoe gedreven hebben nooit meer een relatie met een bekende vrouw aan te gaan. Hij zou in de toekomst zeker nog wel een keer willen trouwen, maar dan graag met iemand die buiten de schijnwerpers leeft, melden vrienden van de acteur.


'Ik zie Brad niet nog een keer vallen voor een beroemde vrouw', aldus een insider aan Page Six. 'Maar het kan voor iemand buiten het vak wel lastig zijn, omdat je door je relatie dan ineens in de schijnwerpers staat. Hij gaat momenteel het liefst met zijn vrienden om, via wie hij mensen ontmoet. Dan voelt het vertrouwd aan. '

Een eventuele nieuwe dame in het leven van Brad hoeft niet te rekenen op een liefdesbaby. 'Nee, dat wil hij niet meer. Hij richt zich op zijn kinderen die hij deelt met Angelina en hun belang staat voorop. Zij vormen zijn grootste prioriteit.'

Naast Aniston en Jolie had de acteur ook relaties met actrices Gwyneth Paltrow en Juliette Lewis, eveneens Hollywoodsterren.

Pitt is momenteel verwikkeld in een vechtscheiding met Angelina Jolie, die allesbehalve soepel verloopt. De twee worden het maar niet eens over de voogdij van hun zes kinderen, waardoor er nu een speciale voogdij expert aangesteld is.