Brad Pitt houdt wel van een dolletje

Brad Pitt (49) en Shia LaBeouf (27) hebben door hun verschillende manier van werken geen hechte vriendschap kunnen smeden op de filmset. Pitt houdt ervan om tussen de opnames door wat grappen te maken met de acteurs en andere medewerkers op de set. LaBeouf blijft echter de hele dag in zijn rol, meldt Splash News.

'Brad wil zich graag wat vermaken op de set', aldus een ingewijde. 'Maar Shia is ongelooflijk serieus als het op zijn werk aankomt.' De beide topacteurs wilden al jaren samenwerken. 'Ze hebben lang gezocht tot ze het juiste project vonden en ze waren allebei enthousiast over de Tweede Wereldoorlogthriller Fury.' De film gaat over de bemanning van een tank, tijdens de laatste weken van de oorlog. Fury draait over een jaar in de bios.

De bron wil benadrukken dat Brad nog wel steeds bijzonder onder de indruk is van Shia's acteertalent. 'Maar de martelgang die Shia zichzelf oplegt, draagt niet bij aan de vriendschap. Brad is een relaxte vent die heel anders werkt dan die jonge gast.' Brad vindt het leuk om met jonge acteurs te werken en hoopte met Shia een nauwe band te krijgen, net als met Jonah Hill tijdens de opnames van Moneyball in 2011.