Brad en Angelina slachtoffer van diefstal

Brad Pitt en Angelina Jolie hadden deze week pech. Een dief besloot in hun auto in te breken. Zo weet E! News. Maar gelukkig voor het stel zagen omstanders wat er gebeurde, dus zo kon de politie op tijd worden gealarmeerd.

De diefstal gebeurde toen het zoontje van de twee, Maddox, met vriendjes en een bodyguard naar een paintbalpark ging. Ongeveer 30 minuten nadat ze arriveerden, parkeerde een auto naast die van het acteurskoppel. De manager van het park laat aan de website weten dat zijn beveiliging doorhad dat er iets niet pluis was. "Het was heel raar. Het leek alsof de dief wist van wie de auto was en dat er iets inlag dat hij wilde hebben." Uiteindelijk wist de man de auto binnen te komen.

Een omstander zag dit gebeuren en riep daarom gelijk de hulp van de manager in die de politie belde. De agenten waren snel ter plaatste en konden de auto van de man doorzoeken. Ze vonden daar twee iPads en een mobiele telefoon. "De bodyguard herkende de spullen. De dief werd gearresteerd", besluit de manager.