×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boze fans om juwelenfoto van Khloé Kardashian na beroving van haar zus

27.10.2016 -

Fans van Kim Kardashian zijn boos over een foto die zusje Khloé woensdag op Instagram plaatste. Daarop toont ze flink wat ringen om één van haar vingers.


De fans vinden het smakeloos van Khloé dat ze het kiekje plaatste enkele weken na de gewapende overval op Kim in Parijs. De Franse politie gaf eerder aan er rekening mee te houden dat de overvallers op het idee kwamen door posts van Kim op social media, waarop ze een ring die miljoenen waard was uitgebreid toonde. Het juweel is één van de kostbaarheden die de dieven buitmaakten.

Het is niet duidelijk of de ringen op de foto van Khloé, die een foto plaatste van haar hand op die van vriendje Tristan Thompson, veel geld waard zijn. Desalniettemin hadden volgers hun oordeel klaar. 'Vind je het gek dat jullie beroofd worden?', schreef iemand bij de foto. Een ander vroeg zich af: 'Heb je dan niks geleerd van wat er met Kim is gebeurd?'

 

 

Een foto die is geplaatst door Khloé (@khloekardashian) op