×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Boyzone plant comeback’

21.03.2017 -

De overgebleven leden van de Ierse boyband Boyzone zijn in het diepste geheim bezig aan de voorbereidingen voor een comeback. De reünie zou moeten plaatsvinden in 2018, als het 25 jaar geleden is dat de groep voor het eerst samenkwam.


Bandleden Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy en Mikey Graham zouden alle vier openstaan voor een comeback. Het vijfde lid van de groep, Stephen Gately, overleed in 2009.

Een anonieme bron van de Britse krant The Mirror weet te melden dat Boyzone verschillende opties onderzoekt. Een tournee, nieuwe muziek en zelfs een musical op West End zouden daarbij ter sprake komen. De insider weet wel met zekerheid te melden dat er iets gaat gebeuren met de groep in 2018.