×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bouwproblemen voor David en Victoria Beckham

13.08.2017 -

Het landhuis dat Victoria en David Beckham begin dit jaar hebben gekocht is een bouwput. Het was de bedoeling dat de Beckhams er deze zomer zouden neerstrijken. Maar de bouw heeft enorme vertraging opgelopen.


De vertraging komt vanwege problemen met de lokale autoriteiten. Die keurden de bouwplannen die David en Victoria hadden ingediend af. Er zijn inmiddels nieuwe plannen, maar vanwege allerlei administratieve rompslomp is er nog steeds geen goedkeuring verleend, meldt Daily Mirror.

De Beckhams kochten het landhuis, gelegen in de buurt van het gehucht Chipping Norton, begin dit jaar voor ruim 6,75 miljoen euro. Ze willen het landhuis omvormen tot een luxueus optrekje met negen slaapkamers met een privéstrandje aan een aangelegd meer.

Het is nog maar de vraag op David en Victoria nog dit jaar naar hun nieuwe huis kunnen verkassen.