Bonnie weet niet wat er gebeurd is

Bonnie St. Claire en haar man Anne-Jan Jongbloed hebben ieder een eigen versie van het verhaal over de ruzie afgelopen vrijdag. Anne-Jan zegt dat zijn vrouw haar drankprobleem niet onder ogen wil zien, terwijl de zangeres niet weet wat er die avond is gebeurd.

''Ik had de scheiding allang ingezet, maar ik heb hem echt niet van het balkon geduwd hoor'', laat Bonnie weten. ''Hij gaat een verhaal doen, terwijl ik niet eens weet wat er gebeurd is.''

Anne-Jan vertelt een heel ander verhaal over de bewuste avond. Bonnie zou te diep in het glaasje hebben gekeken en 'kon weer even geen vriendin met zichzelf zijn'. Bonnie zou zichzelf hebben opgesloten in de badkamer. In een poging zijn vrouw van buitenaf te bereiken, zou hij van het balkon zijn gevallen.

''Hij valt van het balkon, dus wie was er dronken?'', verdedigt St. Claire zich. Maar volgens Anne-Jan drinkt zijn vrouw sinds medio 2011 weer stevig. In een poging Bonnie van de drank te helpen, zou Jongbloed de lokale slijter om hulp hebben gevraagd. ''Bonnie komt hier regelmatig. Anne-Jan is langs geweest om te vragen of we geen drank meer wilden verkopen aan zijn vrouw'', bevestigt de slijter.

Maar een ooggetuige van het balkonincident vertelt dat Jongbloed die avond ook dronken was en naar alcohol rook. Anne-Jan ontkent dit.

Ondanks alles wil Anne-Jan niet scheiden. En volgens Jongbloed wil zijn vrouw dat eigenlijk ook niet. ''Als ze nuchter is, ziet ze het heel anders'', zegt hij tegen RTL Boulevard over de scheidingsaanvraag van Bonnie.