Bonnie St. Claire ruziet met imitator

Bonnie St. Claire vindt dat imitator Stefan Mondial te ver gaat in het gebruik van haar materiaal en heeft middels een advocaat laten weten dat de maat nu echt vol is. "Hij probeert mee te liften op mijn succes."

De imitaties en het gebruik van haar liedjes vindt Bonnie tot daaraan toe. Maar Mondial zette ook een videoclip op YouTube waarin Bonnie met een slok teveel op te zien is en dat gaat de zangeres te ver. "Herhaaldelijke verzoeken of Stefan dat filmpje wilde verwijderen, heeft langere tijd nergens toe geleid", vertelt Bonnie in De Telegraaf.

"Ja, hij reageerde vorige maand dat we moesten ophouden met hem te stalken, en dat hij er alles aan zal doen om ons te laten vervolgen als we hem in een kwaad daglicht stellen. Maar als ik me niet vergis, ben ík hier toch degene die niet correct word neergezet? Hoezo stalk ik hem? Als hij dat bewuste clipje gewoon meteen van het internet had afgehaald, was er niets aan de hand geweest."

Modial doet in de krant zijn kant van het verhaal. "Ze zeuren me gek over die clip! Maar ze hebben mij daarvoor toestemming gegeven. Dat heb ik zwart op wit. Dus dat dit gedoe al jaren aan de gang is, verbaast me. En het voelt bedreigend. In mijn optiek hebben Bonnie en haar man geen poot om op te staan. Waarin ik teleurgesteld ben, is de manier waarop ze met dit geval omgaan."