Bonje tussen Gerard Joling en Gordon

Gerard Joling en Gordon hebben weer eens ruzie. Volgens Geer heeft Goor hem voor paal gezet in zijn radioprogramma Gordon on Air afgelopen weekend. En daar kan hij niet om lachen! Gordon draaide hem een loer door in zijn 538-show een kwalitatief mindere versie van '24 uur verliefd', de nieuwe single van Gerard af te spelen. "Zó jammer", zegt de Joling hierover.

De blonde schapedoes draaide een live-opname van de nieuwe plaat van zijn topper-collega Geer. “Dat was duidelijk een mindere uitvoering. Terwijl ik Gordon vorige week nog een officiële studio-opname van mijn single had gegeven,” aldus een boze Joling in de Telegraaf. “Onder collega’s is het not done om een ander minder goed uit de verf te laten komen.”

Goor begrijpt niks van alle commotie en ziet niet in wat hij fout heeft gedaan. “Ik heb gewoon het singeltje gepakt dat bij 538 in de computer staat”, zegt de boosdoener. “Ik ben geneigd om te denken dat Gerard deze publiciteit wel goed kan gebruiken”, vervolgt hij. Valse nichten…..het zijn net vrouwen.