Bonje met de Buren naar SBS 6

Bonje met de buren verhuist van RTL4 naar SBS6 en krijgt een nieuw presentatieduo. Voortaan gaan Jochem van Gelder en Patty Brard burenruzies oplossen. Bonje met de buren is vanaf het voorjaar van 2014 bij SBS6 te zien, bevestigde een woordvoerster van de zender woensdag.

RTL4 heeft vier seizoenen van Bonje met de buren uitgezonden. John Williams en Natasja Froger losten ter plekke problemen op, droegen oplossingen aan en gingen niet weg totdat de lucht geklaard was.

Patty Brard en Jochem van Gelder kunnen hun borst natmaken. Vorig jaar november bij aanvang van het vierde seizoen vertelde Natasja Froger nog dat Bonje met de buren ''zware kost'' is voor de presentatoren en dat ze inmiddels op een nieuw programma broedden waarin ze samen meer konden lachen.

Patty en Jochem zullen het goed met elkaar moeten vinden om burenruzies tot een goed einde te kunnen brengen. Natasja vergeleek de samenwerking met John met een soort huwelijk, waarin ze elkaar niet altijd begrepen. ''We zijn echt twee aparte werelden. Die zijn in het begin flink geclasht, maar juist daardoor ben ik haar zo gaan appreciëren'', vertelde John over Natasja.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen