×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bon Jovi komt na negen jaar weer naar Nederland

Bon Jovi komt na negen jaar weer naar Nederland
29.10.2018 -

Bon Jovi komt weer naar Nederland. Negen jaar na het laatste concert van de Amerikaanse rockband op Nederlandse bodem staat Bon Jovi op donderdag 13 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Dat maakte MOJO maandag bekend.


Het Goffertpark is geen onbekend terrein voor Jon Bon Jovi en co. Dertien jaar geleden stond de band ook al eens in het Nijmeegse park. In 2006 stond het concert in het teken van de negende plaat van Bon Jovi, Have A Nice Day. Dit keer gaan de rockers de wereld over met hun dertiende plaat, This House Is Not For Sale, dat in november 2016 verscheen. Bon Jovi trekt sinds begin vorig jaar de wereld over met de This House Is Not For Sale Show, na de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika zijn Japan en Australië dit najaar aan de beurt.

Volgend jaar volgt het Europese deel van de tournee. Bon Jovi komt niet alleen naar het Goffertpark. Kensington voegt zich als special guest bij de Amerikaanse rockers. Kaarten voor het Nijmeegse concert zijn vanaf vrijdagochtend 11.00 uur te koop. Bon Jovi was in juni 2010 voor het laatst in ons land, toen stond de band op het strand van Scheveningen.

België

De Amerikanen komen niet alleen naar ons land, ook onze zuiderburen krijgen Bon Jovi over de vloer. De band is de hoofdact van TW Classic in Werchter, kondigde de organisatie van het festival maandag aan. Ook John Fogerty staat op TW Classic 2019, dat plaatsvindt op zondag 14 juli. Kaarten voor het eendaagse festival zijn eveneens vanaf vrijdagochtend te koop.

Het Europese deel van de wereldtournee rond This House Is Not For Sale wordt op 31 mei afgetrapt in Moskou. Ook shows in onder meer Groot-Brittannië, Duitsland en Spanje staan op de planning.