Bom onder auto Sonja Bakker

Sonja Bakker heeft veel ellende overgehouden aan haar succes: haar huwelijk mislukte en een stalker legde een bom onder haar auto.

Terwijl dieetgoeroe Sonja Bakker steeds succesvoller werdging het bergafwaarts met haar huwelijk met Koen Lenting. “Voor mij was hetsucces, achteraf gezien, een sluipmoordenaar. Ik geloofde erin en begongewoon,” vertelt Sonja in Flair.

“Op een gegeven moment werden we geleefd en met name Koenvond dat steeds lastiger worden. Want Sonja Bakker was zijn vrouw, maar ook eenproduct, een merk en zelfs een werkwoord. Hij kon mij niet meer loskoppelen vanhet product Sonja.”

Alsof de huwelijkscrisis nog niet genoeg was, kreeg dediëtiste in 2008 ook nog een stalke. Deze stalker vormde een serieuze bedreiging,Sonja  kreeg zelfspolitiebegeleiding. “Die vent liep ’s nachts rond mijn huis en legde zelfs eenbom onder mijn auto.”

De stalker bleek een hele dikke vrouw te hebben. “Hij vonddat ik tegen een wereld met dikke mensen was en dat ik allemaal anorexiavrouwenzou creëren.”

 Inmiddels heeft Sonja haar leven na de scheiding van Koen weer een beetje op de rails en gaat het steeds beter met haar.