×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bollywood-ster per ongeluk verdronken

26.02.2018 -

Een heftige ontwikkeling: Gisteren werd al bekendgemaakt dat Bollywood-ster Sridevi op 54-jarige leeftijd overleden zou zijn aan een hartaanval, maar uit het autopsierapport blijkt nu dat zij is verdronken.


De politie van Dubai zegt dat Sridevi overleden is in een badkuip in haar hotelkamer. Ook zijn er sporen van alcohol in haar bloed gevonden, melden verschillende media.

'Het onderzoek om te bepalen wat de omstandigheden waren, is nog in volle gang. Uit het autopsierapport blijkt alleen dat ze is verdronken', laat een woordvoerder van de politie weten.

In haar thuisland India is geschokt op het nieuws gereageerd. President Narendra Modi twittert: 'Ze was een veteraan van de filmindustrie, in haar lange carrière speelde ze zoveel diverse en gedenkwaardige rollen'.

Honderden filmfans hebben zich voor het huis van de actrice in Bombay verzameld. Vandaag nog zal het lichaam van Sridevi, die eigenlijk Shree Amma Yanger Ayyapan heet, van Dubai naar Bombay worden overgevlogen.