Boer zoekt nog een vrouw

Frans en Gerard, twee van de vijf boeren uit het programma Boer Zoekt Vrouw, zijn weer vrijgezel. In voorgaande afleveringen gooiden de boeren Henk en Jan al de handdoek in de ring. Alleen Boerin Agnes heeft nog steeds verkering met haar prins op het witte paard, Jurre.

In de laatste uitzending van het immens populaire programma, dat dit jaar qua kijkcijfers alle records brak, bleek de liefde geen hoogtij te vieren bij de mannelijke plattelanders.

Boer Frans, die op een liefdesvakantie naar Istanbul vertrok met zijn uitverkorene Ronella, kwam van een koude kermis thuis. “Ik denk dat ik toch niet verliefd was”, zo vertelde boer Frans na afloop van zijn uitje aan presentatrice Yvon Jaspers. Boer Gerard, die vlinders kreeg van Léonie, bleek ook alweer klaar met zijn nieuwe relatie. “Ik kreeg er niet het goede gevoel bij, de verliefdheid werd minder”, aldus de agrariër.

Boerin Agnes, de eerste vrouwelijke kandidaat in de geschiedenis van de datingshow, en haar Jurre zitten wel op rozen en genieten met volle teugen van elkaars gezelschap. Voor de andere boeren zit er niks anders op de bloemetjes(bolletjes) weer buiten te gaan zetten tot diep in de nacht, want een vrijgezel die gaat pas slapen……