Boer Gerard zoekt en vindt vrouw?

Afgelopen zondag werd bekend wie de twee boeren Gerard en Frans en boerin Agnes uit het programma Boer Zoekt Vrouw uitkozen om mee op reis te gaan. Op deze reis zal moeten blijken of er in de toekomst eventueel een relatie voor de koppels inzit.  

Boer Gerard koos voor Léonie, boer Frans koos voor Ronella terwijl boerin Agnes Jurre als haar favoriet aanwees.

Boer Henk liet zijn dames in de kou staan en bleef uiteindelijk alleen over. Hij koos geen van beide vrouwen omdat naar eigen zeggen de chemie tussen de boer en zijn twee overgebleven kandidates volledig ontbrak.

Ook boer Jan ging met lege handen naar huis. Zijn avontuur eindigde vorige week echter al toen zijn beide logees Siepie en Annet het niet meer zagen zitten en huiswaarts keerden.

Het programma blijkt een enorm kijkcijferkanon te zijn en de uitzending van afgelopen zondag, waarin de boeren hun keuze bekend moesten maken, verbrak alle records.

De slotaflevering van de inmiddels vierde editie van Boer Zoekt Vrouw zal op zondag 2 maart zijn. De koppels keren dan terug van hun liefdesvakantie en de brandende vraag of Cupido zijn pijlen raak heeft geschoten zal in deze aflevering centraal staan.