Bobbi Kristina naast haar moeder begraven

Bobbi Kristina Brown krijgt haar laatste rustplaats naast haar moeder Whitney Houston. Brown, die zondag op 22-jarige leeftijd stierf, wordt naast Houston begraven.

Dat meldt Entertainment Tonight op basis van een ingewijde. Deze week vindt volgens de ingewijde een uitvaart plaats in Atlanta, waar Brown stierf. Vervolgens wordt haar lichaam naar New Jersey overgebracht, waar het ter aarde wordt besteld. Houston, die in februari 2012 overleed, ligt naast haar vader begraven op het Fairview Cemetery in Westfield, New Jersey.

Bobbi Kristina was 18 jaar toen haar moeder stierf. Whitney werd bewusteloos aangetroffen in een badkuip in het Beverly Hilton Hotel in Los Angeles. Bobbi Kristina was destijds ook in het hotel. In de lobby zou ze zo hysterisch hebben gereageerd op de dood van haar moeder dat ze naar het ziekenhuis moest. In januari werd Bobbi Kristina bewusteloos in haar bad gevonden, waarna ze in coma raakte. Zondagavond stierf ze in een hospice in Atlanta.

Nick Gordon, Bobbi Kristina's vriend, is kapot van haar dood. "Je kunt zeggen wat je wil over hem en Bobbi Kristina, maar hij hield echt heel veel van haar", zegt een ingewijde tegen People. Gordon werd door Houston opgevoed als een zoon. Na de dood van de zangeres kregen Bobbi Kristina en Nick een tumultueuze relatie.