BN’ers zien Ilse en Waylon zitten

De keuze voor Ilse DeLange en Waylon als Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival valt goed onder bekende Nederlanders. De Common Linnets, zoals het gelegenheidsduo zich noemt, krijgen veel felicitaties via Twitter.

’Yes! @waylonline en @IlseDeLange samen naar het Eurovisiesongfestival!! Dat betekent een inzending waar Nederland trots op kan zijn! #ESF2014’, schrijft Marco Borsato.

Songfestivalcommentator Jan Smit is ook al enthousiast: ’Heel erg trots op de Nederlandse #Songfestival inzending voor 2014! @IlseDeLange en @Waylonline!’ Zijn collega-commentator tijdens de komende uitzending in Kopenhagen, Cornald Maas, ziet dat ze er zin in hebben: ’De spirit zit erin. Waylon: 'Winnen is belangrijker dan meedoen' #songfestival’.

Toppers

Festivalveteranen Gordon en Jeroen van der Boom van de Toppers hebben er ook vertrouwen in. ’Geweldige keuze Ilse en Waylon! twee geweldige stemmen en artiesten!! heel blij mee! nu hopen op een top nummer!!’, tweet Gordon. ’Veel succes @IlseDeLange en @waylonline bij het #Songfestival Gaat helemaal goed komen!’, laat Jeroen weten.

De naam van Armin van Buuren circuleerde ook in het Songfestivalcircus, maar hij doet dus niet mee. ’Zei ik toch!!!!’, twittert de dj. Komiek en presentator Tijl Beckand heeft nog wel een suggestie voor de aankleding van de act: ’Ilse de Lange en Waylon naar het Eurovisie Songfestival! Nu nog een dwerg met een viool en een reus met 1 oog en dan pakken we de winst!’