BN’ers vieren Sinterklaas

In veel huiskamers in Nederland is het op donderdagavond 5 december groot feest. Ook de BN'ers vieren het Sinterklaasfeest en zijn daarom met pakjes en snoepgoed in de weer.

"Iedereen een fijne pakjesavond gewenst! Wij vieren het denk ik toch maar binnen", laat Nick Schilder weten. Ook Nicolette van Dam heeft er zin in: "Fijne #pakjesavond allemaal! Leuke foto's altijd meer dan welkom… 😉 #volverwachting."

Fiona Hering zat eerder op de avond ook al te wachten op de Sint. "Sinterklaas, wij zijn er klaar voor!", twittert ze. Jan Rot deelt een foto van een gedicht. "Wij kunnen beginnen", schrijft hij erbij. Martijn Krabbé hoopt dat zijn volgers een leuke avond hebben. "Iedereen een fijne #Sinterklaas gewenst!!!"

Pepernoten

Ook Sieneke heeft er zin in. "Heerlijk avondje is weer gekomen! Fijne pakjesavond allemaal." Wolter Kroes laat pakjesavond niet aan zich voorbijgaan. "Kaarsjes aan, warme chocolademelk, zingende kinderen, pepernoten, chocoladeletters, ik hou er van", twittert de zanger.

Tim Douwsma viert helaas geen Sinterklaas. "Fijne pakjesavond mensen! Helaas komt Sinterklaas vanavond niet bij mij langs … #pakjesavond." Helaas voor Halina Reijn ook geen pakjesavond. "Terwijl iedereen met man, kids en hond #Sinterklaas viert, ga ik maar weer lekker repeteren aan Dantons Dood."

Marly van der Velden kijkt alvast uit naar het volgende feest. Zij twittert dat ze alvast een kerstboom heeft uitgezocht.