×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers vieren Moederdag

BN’ers vieren Moederdag
12.05.2019 -

Nederlandse bekendheden haasten zich naar sociale media om hun moeders en de moeders van hun kinderen te eren op Moederdag. Ook de moeders zelf delen foto's van hun kinderen en de cadeautjes die ze hebben gekregen.


Zo vierden Waylon, Bibi en dochtertje Teddy samen de eerste Moederdag van Bibi. Het blije gezinnetje deint in een filmpje op Instagram vrolijk mee op het toepasselijke nummer Moederdag, van Kinderen voor Kinderen. Op het filmpje leek Teddy het gespring nog fantastisch te vinden maar blijkbaar is het daarna toch niet helemaal goed gegaan, zo deelt Bibi met haar volgers. ‘Tja misschien was dit wel de reden dat ze erna zo verschrikkelijk over d’r nek ging, maarja het is natuurlijk pas mijn eerste Moederdag. #ikmoetnogveelleren #moederdag ‘, schrijft de jonge moeder.

Onder andere Jim Bakkum, Bizzey en Ali B plaatsten berichtjes op Instagram over de moeders van hun kinderen. Xander en Sophie de Buisonjé ontvingen op Moederdag ook nog het speciale bericht dat Sophie officieel de moeder is geworden van dochter Céla-Lynn. Zij werd geboren door middel van een draagmoeder, dus moest Sophie een lange adoptieprocedure doorstaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Moederdag… Ik ben zo trots op jou allerliefste, allermooiste mama! Ik hou van je. ❤️ En natuurlijk ook van m’n eigen mama:) @bibibreijman @hennybijkerk

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kots voor de 100ste keer op je moeder(dag) ❤️#jemoeder#fijnemoederdag#daipers#barf#momsday#momlife#1stemomday

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze gaat me haten voor het plaatsen van deze foto, maar vandaag moet het. Het is vandaag Moederdag. En deze mevrouw met een dokterskapje en bril op is echt zó’n goede moeder. Ik heb zo keihard gelachen om dit moment. Het is ook zo tekenend voor wat het ouderschap is. Ik was in de keuken bezig. En zij was hier Molly aan het voeden op de bank. Posy was om haar heen doktertje aan het spelen en haar voet aan het verbinden met verband. Op een gegeven moment keek ik om het hoekje en zag ik haar zo zitten. Bloedserieus. • Ik ben zo trots op haar en zo dankbaar dat zij de moeder is van onze 3 kinderen. @Bettina_Holwerda • En natuurlijk ook heel trots op mijn eigen moedertje! HAPPY MOTHERSDAY voor alle lieve mama’s! Respect voor jullie!

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Fijne moederdag voor de beste echtgenote en moeder voor mijn kinderen die ik maar kon wensen ❤️

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HAPPY MOTHERSDAY MOMMA EN BABY MOMMA❤️

Een bericht gedeeld door Brooks (@bizzey) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Mother’s Day to all the sweet moms (& mother figures) and especially @jessicadawnsd …. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sinds drie dagen ben ik eindelijk officieel moeder van Céla-Lynn. Hoe cru het ook klinkt, want het is biologisch gezien wel mijn kind, moest ik haar adopteren. Gelukkig heeft dit adoptieproces, wat ruim 2 jaar geduurd heeft, mij nooit in de weg gestaan. Ik heb het als een formaliteit gezien en mij gevoelsmatig altijd de moeder gevoeld van Céla-Lynn. . . Toch moest ik wel een traantje wegpinken toen ik de brief met het verlossende antwoord las. En hoe bizar dat ik rond Moederdag dit bericht ontving. Wat was het een trip! Zeven jaar heeft het geduurd. Het was elke seconde waard, maar in een land als Nederland zouden er toch andere voorwaarden moeten worden gesteld aan het draagmoederschap. Het wordt tijd dat ze dit gaan aanpassen, zodat de rollercoaster waarin wij gezeten hebben anderen bespaard blijft. . . Zolang de huidige wetgeving niet is aangepast is goede informatievoorziening in deze context essentieel. Mocht ik daar, vanuit mijn persoonlijke verhaal, een steentje aan kunnen bijdragen dan weten jullie mij te vinden. Ik omhels haar met duizend armen en voel me a very proud mom today ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Both wearing a She Moves legging Link in bio✌. . . #moederdag #mothersday #draagmoeder #wensmoeder #shemoves #studioshemoves #yoga #yogastudio #journey #motherhood

Een bericht gedeeld door S O P H I E (de Buisonjé) (@sophiedbuisonje) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit zijn de aller mooiste kadootjes ♡ #moederdag

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Elke dag een feestje met jullie jongens ❤️ #elkedagmoederdag

Een bericht gedeeld door Mariska Bauer (@mariskabauer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy mothers day ❤️

Een bericht gedeeld door Sven Kramer (@svenkramer) op