×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers trotseren Ciara voor première musical Tina Turner

BN’ers trotseren Ciara voor première musical Tina Turner
9.02.2020 -

Storm Ciara weerhield sterren er zondagmiddag niet van om naar de première van TINA te gaan. BN'ers als Fred van Leer, Marijke Helwegen, Mart Visser en Jeroen van der Boom trotseerden weer en wind voor de musical over het leven van zangeres Tina Turner in het Beatrix Theater in Utrecht.


Hoewel de rode loper overdekt was, moesten de rokken goed worden vastgehouden. Ook de kapsels hadden het zwaar te verduren. Zo wapperden de haren van onder anderen Manuela Kemp, Samantha Steenwijk, Anita Witzier en Irene Moors hevig.

De grote afwezige was Tina Turner zelf. De 80-jarige zangeres vond het een te grote onderneming om vanuit Genève naar Nederland te reizen. Na de première is de musical nog in ieder geval tot en met september te zien.