×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers reageren op overlijden Aart Staartjes

BN’ers reageren op overlijden Aart Staartjes
12.01.2020 -

Op sociale media reageren BN'ers en fans geschokt op het overlijden zondagmiddag van de 81-jarige Sesamstraat-coryfee Aart Staartjes.


‘Lieve Meneer Aart, bedankt voor al die mooie herinneringen. U maakte in heel veel kinderlevens het verschil! Diepe buiging!,’ schrijft Viktor Brand op Instagram. Ook Waylon staat stil bij het verlies van de “tv-vader”. ‘Wat een triest en tragisch einde voor iemand die ons zoveel heeft gegeven en geleerd. Ik ben verdrietig meneer Aart… Rust zacht…’

‘Weinig mensen kleurden mijn jonge jaren voor de tv (van de buren) met zulke heldere kleuren als Aart. Rust zacht meneer Aart,’ deelt Leo Blokhuis op Twitter. Jeroen van Koningsbrugge wenst vooral veel sterkte aan familie en vrienden.

Aart Staartjes kreeg vrijdag een ongeluk met zijn brommobiel en werd zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. De acteur wordt in besloten kring begraven.