BN’ers met een jongere/oudere liefde

Er werd al enige tijd gefluisterd, maar nu is de kogel door de kerk. Erik van der Hoff gaat scheiden. De NET5-presentator is verliefd geworden op de achttien jaar jongere Maartje Vergeer. Erik is hartstikke gelukkig met Maartje, maar is wel geraakt door alle kritiek op hun leeftijdsverschil…

Erik van der Hoff straalt van geluk. De 52-jarige presentator is dolgelukkig met zijn vriendin Maartje Vergeer (34). Het grote leeftijdsverschil van achtien jaar was wel even wennen voor Erik. ‘Ik dacht dat als ik een nieuwe vriendin zou vinden, ze minstens 37 jaar zou zijn. In het begin schrok ik wel van ons leeftijdsverschil. Ik dacht eigenlijk: dit kan helemaal niet! Maar het ontstond toch,’ vertelde Erik in een openhartig gesprek aan Weekend.  
Kritiek op het leeftijdsverschil steekt Erik wel. ‘Op Twitter lees ik: je bent een lul. En: je loopt je lul achterna. Mensen kennen mij helemaal niet. Weten niet hoelang ik me al eenzaam en alleen heb gevoeld op het gebied van relaties.’ Toch beschouwt Erik hun relatie niet als een cliché: ‘Maartje heeft enorm veel bagage en kan zich prima verplaatsen in anderen. Maar de combinatie oudere man en jongere vrouw is makkelijk om op te schieten, dat weet ik. Toch trek ik het mij aan, ik ben nou eenmaal een pleaser. Wil het liefst iedereen de situatie uit gaan leggen. Dat moet ik afleren, maar dat is moeilijk,’ aldus de presentator.  

 

André Hazes jr. Andre Hazes jr.
Het cliché oudere man, jongere vrouw is niet altijd van toepassing. Althans niet bij  André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Noël (37). Bij dit stel is het namelijk andersom. De twee verschillen maar liefs zestien jaar met elkaar. Rachel Hazes, Dré’s moeder, zou alles behalve blij zijn met de relatie. Moeder Hazes zou van mening zijn dat haar zoon veel te hard van stapel loopt en wil Monique niet accepteren. In Weekend was te lezen hoe de moeder-zoon relatie de afgelopen maanden volledig aan gort is gegaan sinds de komst van Monique. De bom barstte toen Rachel voorstelde om nog een keer de jaarlijkse vakantie in Amerika te doen zonder Monique. Boos besloot André helemaal niet meer mee te gaan. Sindsdien wordt de kloof tussen de familie Hazes alleen maar groter. Terwijl de zanger het steeds beter gaan vinden met zijn, misschien wel binnenkort officiële, schoonfamilie.

 André feliciteert zijn schoonvader op vaderdag.

 

Heleen van Royen
Heleen van Royen (50) deelt de lakens met de 22 jaar jongere Bart Meeldijk. Sinds deze maand woont het stel officieel samen in Hilversum. Tweeënhalf jaar geleden ging Bart op de knieën voor Heleen in Portugal, maar concrete plannen voor een bruiloft zijn er volgens Bart nog niet. Las Vegas zal hoogstwaarschijnlijk de plaats worden waar het koppel elkaar het jawoord gaat geven. ‘Het lijkt me lekker kitsch en fijn. Ik ben al twee keer eerder getrouwd geweest. Ik ben nog nooit getrouwd in Vegas,’ aldus de schrijfster
En hoewel de tortelduifjes zielsgelukkig met elkaar zijn, gaat Heleen er niet vanuit dat ze oud zal worden met haar verloofde. Ze denkt dat hij over tien jaar zielsgelukkig is met een andere vrouw. ‘Als ik zestig ben, moet hij lekker door met zijn leven, een gezinnetje stichten of weet ik wat. Natuurlijk ben ik bezig met afscheid nemen, maar je moet van alles op gegeven moment afscheid nemen. Ik ben heel pragmatisch daarin,’ vertelt Heleen in de Jopie Parlevliet Show. In de show vertelde ze ook dat haar zoon en dochter niet enthousiast waren toen ze over Bart hoorden. ‘Ze vonden het raar. Het is ook raar, heel terecht dat ze dat vonden,’ aldus Heleen.

 

Anouk       
De 23-jarige Dominique Schemmekes is momenteel de man in het leven van Anouk. Zeventien jaar schelen de zangeres en de basketballer. ‘Ik wil God en je ouders bedanken voor het creëren van jou en je lippen,’ schreef Anouk op Instagram. Dat de zangeres helemaal hoteldebotel is op haar nieuwe liefde mag duidelijk zijn. De 39-jarige heeft haar handen vol aan haar vijf kinderen en haar muziek, maar voor Dominique maakt ze wel een gaatje vrij in haar agenda, echter niet in haar huis. ‘Ik wil wel liefde, maar ik wil niet meer samenwonen. Mocht er ooit iemand in mijn leven komen die ik de moeite van een relatie waard zou vinden, dan zou ik het prettig vinden als hij zijn eigen huis heeft.’ Dat beloofde de zangeres ook aan haar kinderen: ‘Geen nieuwe man in huis!’
Het enige wat bekend is over de nieuwe liefde van Anouk is dat hij coach is bij de Amsterdamse basketbalvereniging CBA Apollo. Hij is overigens niet de vader van haar zoontje Sion. Dat is de basketballer Seraino Dalgliesh.

 

Fajah Lourens
Fajah Lourens (33) geniet van haar toyboy Gijs Scheeringa (22). Ze hebben elkaar leren kennen in het dj-wereldje en Gijs was meteen tot over zijn oren verliefd toen hij Fajah zag draaien. ‘Ik raakte gebiologeerd door die mooie meid die achter de draaitafel stond. Anderen wisten me te vertellen dat ze vroeger actrice was. Thuis keken we nooit naar GTST,’ aldus Gijs. Gijs was tien jaar toen Fajah in GTST zat. De voormalige soapie heeft geen probleem met het leeftijdsverschil. ‘Hij is voor zijn leeftijd heel volwassen. Als ik met hem praat, vergeet ik gewoon dat hij ‘nog maar’ 22 is. En hij heeft een rustig karakter, wat ervoor zorgt dat ik ook een stuk rustiger ben geworden.’
Het is zelfs zo dik aan dat Fajah en Gijs liefdestatoeages hebben laten zetten. De tortelduifjes hebben elkaars naam laten vereeuwigen op hun zij. ‘Elke keer als ik naar Gijs kijk, ben ik ondersteboven van hem. Het is voor het eerst dat een man dit gevoel bij mij weet los te maken. Ik denk niet dat er ooit nog een andere man in mijn leven komt. Gijs is voor mij echt de ware,’ aldus Fajah.  

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen