×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

BN’ers juichen op Twitter mee met Belgen

10.07.2018 -

Bekend Nederland leefde dinsdagavond massaal mee met de Belgen tijdens de halve finale van het WK Voetbal. Op sociale media probeerden cabaretiers, acteurs en presentatoren van minuut tot minuut positieve energie richting de Rode Duivel te zenden.


“Rode Duivelkes, maak u boos!” vroeg Hadewych Minis via Twitter. “Kom op Belgiëeeeeeeeeeeee!!” deelde Jochem Myjer met zijn volgers.

Ook Claudia de Breij keek de wedstrijd, liet ze weten. 'Okee poepies, tweede helft, wie wil er chips?' Ook pornoster Kim Holland deelde een foto waarop ze de Rode Duivels toejuicht: 'Heel Holland is trots!'

De beslissing van de scheidsrechter om de Belgen geen vrije trap te geven in de slotfase na een overtreding op aanvaller Eden Hazard, kon ook onder de BN’ers rekenen op veel ongeloof. Alleen regisseur Martin Koolhoven reageerde koeltjes. 'Ik vond het anders een prima beslissing', meldde hij de wereld.